SANDRA PIERA ETA JON URTIZBEREA SAN MARTZIAL IGOERAN IRABAZLE

Ekainaren 22an ospatuko zen San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa eta Sandra Piera eta Jon Urtizberea izan ziren azkarrenak

Sanpedro eta sanmartzial besten programaren barrenean, San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa ospatu zen pasa den ekainaren 22an. Euri ttikia baldin bazen ere, 140 korrikalari izan ziren irteeran, nahiz eta helmugara 132 ailegatu. Horietatik azkarrenak Sandra Piera eta Jon Urtizberea izan ziren.

Irteera hartu zuten 140 korrikalaritik 132 ailegatu ziren San Martzialen kokatua zegoen helmugara. Emakumeetan, Sandra Piera izan zen irabazlea, 17:24ko denbora eginez. Bere gibeletik, Claudia Behobide (18:12) eta Beatriz Males (18:25) helmugaratu ziren hurrenez hurren.

Gizonetan, Jon Urtizberea izan zen azkarrena aurtengo edizioan. 13:22 minutu behar izan zituen ibilbideko 3,6 kilometroak osatzeko eta berekin batera podiumean, Patrick Laqueche igan zen bigarren koskara. Honek azken minutura bitarte borroka zuen garaipena, baina azkenik, 13:31 minuturekin bigarren sailkatua izan zen. Azkenik, hirugarren koskara, Aritz Garin igan zen, 14:01 minutuko denborarekin.

BATEK HAMABI DOMINA ESKURATU DITU 16 URTEZ AZPIKO EUSKADIKO TXAPELKETAN

Dominez gain, estatu mailako txapelketan parte hartzeko minimoak ere lortu dituzte zenbait atletek

Euskadiko Txapelketa ospatu zen pasa den...

Sanpedro eta sanmartzial...

SAN MARTZIAL IGOERAREN XLVI. EDIZIOA OSPATUKO DUTE LARUNBATEAN

3,6 kilometroko ibilbidea prest du Bidasoa Atletiko Taldeak

San Martzial Igoeraren XLVI. edizioa ospatuko dute larunbat honetan, ekainaren...

HOGEI DOMINA POLTSIKORATU DITUZTE BATEKO ATLETEK GIPUZKOAKO TXAPELKETAN

Gipuzkoako Absolutu Txapelketa ospatu zen Donostian ekainaren 8an eta 9an eta Bidasoa Atletiko Taldekoek urrezko bortz domina irabazi...