Getxon irabazi du Bidasoa Bk

2016/01/28

BIDASOA B: Zamora, Aldanondo (2), Urdin, Cambronero (9), Zamarreño (5), Martínez (1), Calderón (4), Mindegia, Satrustegi (2), Eizagirre (6), Martin, Ruiz (2).

MARKAGAILUA: 1-1, 3-4, 6-7, 10-10, 12-14, 15-16 (atsedenaldia); 16-19, 19-21, 21-23, 24-26, 25-30, 28-31.

Etxetik kanpo irabazi zuen larunbatean Bidasoa Bk. Romo mendean hartu zuen, Getxoko Gobela kiroldegian. Azken hamar minutuetan erabaki zuen filialak norgehiagoka, bigarren zatiko 20.ean 25-26koa irudikatzen baitzuen markagailuak. 0-4ko partziala osatu zuen Bidasoak hurrengo minutuetan, neurketa apurtzeko. Larunbatean Atarrabiako Beti-Onak taldea hartuko du filialak Artalekun (16-30).

Euskal Kopako finala jokatuko du lehen taldeak

Bidasoa elkarteko lehen taldea Euskal Kopako finalean egongo da. Asteartean irabazi zuen finalerdia, Trapagan, Estatuko Lehen mailan filialaren aurkari den taldearen kontra (30-35). Zarautzen aurka jokatuko du Bidasoak finala.